Vieraisilla Redesanin blogissa

28.4.2020
Kirsi Paldanius

Hyvää syntymäpäivää!

Tavallaan tänään on yrittäjyteni kymmenvuotisjuhla, sillä tasan kymmenen vuotta sitten oli lähellä, että en perustanut yritystä Lahteen! Mitä tapahtui matkalla lentokentälle? Entä ne kymmenen vuotta tässä välissä? Miksi vasta nyt?

Minkälainen polku on tuonut minut tähän hetkeen? Lue Redesanin verkkosivuilta vaiherikas tarinani kahdeksan kuukauden ikäisen Sepontytär Oy:n yrittäjäksi.

Siitä seppo Ilmarinen, takoja iän-ikuinen, 
takoa taputtelevi, lyöä lynnähyttelevi. 
Takoi sammon taitavasti: laitahan on jauhomyllyn, 
toisehen on suolamyllyn, rahamyllyn kolmantehen.

(Kalevala)

Tästä eteenpäin?

Mikään, mitä kuvittelin viime syksynä, ei ole käynyt toteen! Toisaalta voin olla varma, että kukaan ei osannut arvata, mitä tämä kevät tuo tullessaan. 

Luulin, että suhaan ympäri seutukuntaa tehden työnohjauksia ja vierailen yrityksissä kertomassa Sepontyttären palveluista, analysoin työyhteisöjen hyvinvointia, koulutan vuorovaikutustaitoja ja fasilitoin Erätauko-dialogeja yritysten henkilöstöpäivissä...

Sen sijaan olen osallistunut lukemattomiin webinaareihin, suunnitellut verkkokursseja (ta-daa!), laajentanut verkostojani ja tutustunut valloittaviin persooniin, opastanut tuttuja ja tuntemattomia Zoomin saloihin - ja leikkinyt naapurin lasten kanssa kuurupiiloa metsässä. 

Matka jatkuu tässä erikoisessa ajassa, joka pitää meitä lieassaan.

Edessä on kerrassaan erityinen kesä ja syksy.

(Tänäänkin olen onnellinen siitä, että en osaa ennustaa!)