Yrittäjän voimavarat ja selviytyminen -webinaari

22.4.2020
Kirsi Paldanius

Arvostavia kohtaamisia verkossa - Yrittäjän voimavarat ja selviytyminen

 

Sepontytär jatkaa yhteistyötä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n (PPY) kanssa osallistumalla yrittäjien jaksamiseen liittyvän webinaarisarjan toteuttamiseen. Kolmen webinaarin sarja käynnistyy keskiviikkona 29.4.2020.

Ensimmäisen etätapahtuman aiheena on yrittäjän voimavarat ja selviytyminen. Tässä ajankohtaisessa webinaarissa keskustelemme työnohjaaja, perhe- ja paripsykoterapeutti Jaana Leinon (Muutosmatka Jaana Leino) kanssa siitä, mitä yrittäjienkin mielessä ja jaksamisessa tapahtuu, kun on tapahtunut jotain yllättävää, sekä kuinka tällaisesta tilanteesta voi selvitä.

Webinaari on tarkoitettu kaikille yrittäjille, myös Sinulle, joka et ole PPY:n tai sen paikallisjärjestön jäsen. 

Ilmoittaudu webinaariin PPY:n sivuilla. Voit pyytää mukaan myös jonkun läheisen, itsellesi merkityksellisen henkilön, jonka kanssa voit halutessasi jatkaa keskustelua webinaarin jälkeen.

Microsoft Teamsillä toteutettava webinaarisarja jatkuu toukokuussa (alustavasti 13.5. ja 27.5.). Näihin tapahtumiin tulee myöhemmin erilliset ilmoittautumisohjeet.

Sepontytär tarjoaa PPY:n ja sen paikallisyhdistysten jäsenille maksutonta puhelinneuvontaa. Voit soittaa esimerkiksi jos webinaarin jälkeen jokin asia jää askarruttamaan mieltä tai pohdit voisiko työnohjauksesta olla apua oman yrityksesi henkilöstön työhyvinvoinnin turvaajana.