Yhteys

 

Kuinka voin auttaa?

 

Varaa aika maksuttomaan tarvekartoitukseen.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse kirsi@sepontytar.fi tai puhelimitse +358 500 580 921 (myös WhatsApp).

Arvostavia kohtaamisia

Raahen seutukunnassa ja naapurikunnissa

Sepontyttären työnohjauksen, valmennusten ja koulutusten toistuvaisluonteiset tapaamiset ovat toteutettavissa kasvotusten Raahessa ja ympäristökunnissa. Tapaamiset voidaan sopia asiakkaan omiin tiloihin, tai jos toiveena on vaihtaa (välillä) maisemaa, voimme kohdata esimerkiksi luontopolulla tai nuotion ääressä.

Järvimaisemissa Harakanpesällä

Sydäntalvea lukuun ottamatta Sepontytär kutsuu alle 10 hengen ryhmiä tyhypäiviiin, työnohjaukseen ja valmennuksiin Harakanpesän idylliin Haapajärven rantamaisemiin. Varaa samalla "avaimet käteen" -toimituksena tyhypäivän illanvietto grillaillen, suppaillen ja kylpien maapohjaisessa ulkosaunassa! Harakanpesä sijaitsee alle 15 min ajomatkan päässä Raahen keskustasta.

Naapurimaakunnissa ja muualla Suomessa

Sepontytär tuo työyhteisövalmennukset, luennot ja esimerkiksi VOIMAKEHÄ®-valmennukset, työhyvinvointipäivät ja työyhteisösovittelun asiakkaan luo myös etäämmälle. Aina kaikkien ei ole mahdollista olla yhtä aikaa samassa paikassa. Hybriditoteutuksessa olen läsnä yhdessä toimipisteessänne ja kutsumme muut mukaan etänä.

Etänä Espanjaan ja Etelänavalle

Käytän sujuvasti etäyhteyksiä ja fasilitoin tapahtumia verkossa. Etätapaamiset onnistuvat esimerkiksi Teamsilla tai Zoomilla, ja ne voidaan toteuttaa myös organisaation omilla järjestelmillä. Valtaosa Sepontyttären palveluista (mm. työnohjaus, luennot ja koulutukset) taipuvat mainiosti toteutettaviksi verkon välityksellä - myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Lue esittelyni

Sepontytär - Kirsi Paldanius