Yhteys

 

Kuinka voin auttaa?

 

Varaa tästä aika maksuttomaan tarvekartoitukseen.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse kirsi@sepontytar.fi tai puhelimitse +358 500 580 921 (myös WhatsApp).

Arvostavia kohtaamisia

Raahen seutukunnassa ja naapurikunnissa

Sepontyttären työnohjauksen, valmennusten ja koulutusten toistuvaisluonteiset tapaamiset ovat toteutettavissa kasvotusten Raahessa ja ympäristökunnissa. Tapaamiset voidaan sopia yhteistyön sujuvuuden vuoksi asiakkaan omiin tiloihin. Jos toiveena on (välillä) vaihtaa maisemaa, voimme kohdata esimerkiksi luontopolulla tai nuotion ääressä.

Järvimaisemissa Harakanpesällä

Sydäntalvea lukuun ottamatta kutsun alle 10 hengen ryhmiä tyhypäiviiin, työnohjaukseen ja erilaisiin valmennuksiin myös Harakanpesän idylliin Haapajärven rantamaisemiin. Harakanpesä sijaitsee alle 15 min ajomatkan päähän Raahen keskustasta.

Naapurimaakunnissa ja muualla Suomessa

Tuon tiiviisti toteutettavissa olevat työyhteisövalmennuksen, luennot ja esimerkiksi VOIMAKEHÄ®-valmennukset ja -koulutukset, työhyvinvointipäivät ja työyhteisösovittelun (osa)prosessit asiakkaan luokse.

Etänä Espanjaan ja Etelänavalle

Käytän sujuvasti etäyhteyksiä ja fasilitoin tapahtumia verkossa. Etätapaamiset onnistuvat esimerkiksi Teamsilla tai Zoomilla, ja ne voidaan toteuttaa myös organisaation omilla järjestelmillä. Etenkin työnohjaus, luennot ja koulutukset taipuvat mainiosti toteutettaviksi verkon välityksellä - myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Lue esittelyni

Sepontytär - Kirsi Paldanius