Sepontytär Pohteen työnohjauspalveluiden tuottajaksi

22.6.2023
Kirsi Paldanius

Sepontytär on hyväksytty Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen työnohjauspalveluiden tuottajaksi syksystä 2023 alusta alkaen. Toteutan ratkaisu- ja voimavarakeskeistä työnohjausta yksilö- ja ryhmämuotoisena työntekijöille, esimiehille ja johdolle.

Työskenteletkö OYS:ssa tai muissa Pohteen yksikössä esim. Raahessa, Oulaisissa tai Ylivieskassa? 
Etsitkö työnohjaajaa? 
Ota yhteyttä, niin tutustutaan!

Voit nyt työnohjaukseen hakeutuessasi valita yhteistyökumppaniksesi minut - ratkaisukeskeisen, positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen ja voimavaroihin paneutuneen työnohjaajan, jolla on kokemusta mm. liike-elämän ja terveydenhuollon toimintaympäristöstöissä. Minulla on vahvaa näyttöä myös kriisityönohjauksesta ja työyhteisösovittelusta sekä TOTO-osaamista.

Varaa maksuton työnohjauksen tarvekartoitus sinulle sopivana aikana Sepontyttären ajanvarauskalenterista. Soitan sinulle sovittuna aikana tai lähetän sinulle linkin etäyhteydellä tapahtuvaan kohtaamiseen toivomuksesi mukaan.

Varsinainen työnohjaus on toteutettavissa sovitusti esimerkiksi työhuoneellani Raahessa tai (varaustilanteen mukaan) Oulussa, työpaikallasi, puhelimessa tai etäyhteydellä tai esimerkiksi kävelytyönohjauksena lähiluonnossa.