Yksinyrittäjän elämä poikkeusajan Suomessa

7.5.2020
Kirsi Paldanius

Millaista Yksinyrittäjän elämä poikkeusajan Suomessa on juuri nyt?

Mitä ajatuksia ja tunteita sosiaalinen eristäytyminen sinussa herättää? Millaista on toimia yksinyrittäjänä tässä ajassa? Mikä on muuttunut elämässäsi viimeisten viikkojen kuluessa? Mikä pohdituttaa?  Mikä saa sinut luottavaiseksi?

Keskusteluun 26.5.2020 klo 17.00 ovat tervetulleita Pohjois-Pohjanmaan yksinyrittäjät kaikilta toimialoilta – juuri sinun kokemuksesi kiinnostaa!

Keskustelun tavoitteena on, että saamme syvempää ymmärrystä siitä, millaista yksinyrittäjän elämä on poikkeusajan Suomessa juuri nyt.

Keskustelu on osa Poikkeusajan dialogeja. Samana päivänä ympäri Suomen järjestetään suuri määrä keskusteluja elämästä poikkeusajan Suomessa.

Poikkeusajan dialogien yhteenveto kootaan kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen www.eratauko.fi. Lisäksi Valtionvarainministeriö välittää yhteenvedon valtion ja kuntien hallinnolle. Anonyymi yhteenveto keskustelusta toimitetaan myös Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n yksinyrittäjäryhmän ohjausryhmälle.

Yksinyrittäjän elämä poikkeusajan Suomessa keskusteluun mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.5. jättämällä yhteystietosi tällä lomakkeella.  

Dialogi toteutetaan Zoom-etäkokousjärjestelmällä. Rekisteröityminen Zoomiin ei ole välttämätöntä, mutta parhaan osallistumiskokemuksen varmistamiseksi suosittelen asentamaan Zoom-sovelluksen tietokoneeseen (mobiililaitteeseen Zoomin löydät laitteen sovelluskaupasta). Linkin Zoom-etätapahtumaan ja tarkemmat ohjeet keskusteluun osallistumiseen saat ilmoittauduttuasi sähköpostiisi.

Vastaan mielelläni kysymyksiin Sitran Erätauko-dialogimallilla toteutettavasta keskustelusta sähköpostitse kirsi@sepontytar.fi. Voit myös soittaa tai lähettää viestin WhatsAppilla numeroon 0500 580 921.

Dialogikokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja Valtiovarainministeriö.

Tervetuloa mukaan!