Sepontyttärestä PPSPH:n sopimustyönohjaaja

31.12.2020
Kirsi Paldanius

Sepontyttärestä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin puitesopimuskumppani

Sepontytär on mukana PPSHP:n työnohjauksen palveluiden tuottajana 1.1.2021 alkavalla sopimuskaudella Oulussa, Oulaisissa ja Ylivieskassa.

Sepontytär on on hyväksytty Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin työnohjauspalveluiden tuottajaksi vuoden 2021 alusta alkaen. Toteutan ratkaisukeskeistä työnohjausta Oulun yliopistollisessa sairaalassa Oulussa sekä PPSHP:n Oulaisten ja Ylivieskan yksiköissä yksilö- ja ryhmätyönohjauksena työntekijöille, esimiehille ja johdolle.

Työskenteletkö OYS:ssa tai sairaanhoitopiirin Oulaisten tai Ylivieskan yksikössä?
Etsitkö työnohjaajaa?
Ota yhteyttä, niin tutustutaan!

Työskenteletkö OYS:ssa tai sairaanhoitopiirin Oulaisten tai Ylivieskan yksikössä? Voit nyt työnohjaukseen hakeutuessasi valita yhteistyökumppaniksesi minut - ratkaisukeskeisen, positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen ja voimavaroihin paneutuneen työnohjaajan, jolla on kokemusta sekä liike-elämän että terveydenhuollon ja varhaiskasvatuksen toimintaympäristöstöissä. Minulla on vahvaa näyttöä myös kriisityönohjauksesta ja työyhteisösovittelusta sekä TOTO-osaamista.

Ota yhteyttä. Varaa maksuton työnohjauksen tarvekartoitus sinulle sopivana aikana Sepontyttären ajanvarauskalenterista. Soitan antamaasi numeroon tai lähetän sinulle Zoom-linkin etäyhteydellä tapahtuvaan kohtaamiseen toivomuksesi mukaan.

Varsinainen työnohjaus on toteutettavissa sovitusti esimerkiksi työpaikallasi, puhelimessa tai etäyhteydellä.