Polku itseen -retriitti Rokualla 21.-23.5.2021

8.3.2021
Kirsi Paldanius

Yhteistyöstä syntyi uutta!

Tässä itsetuntemusvalmennuksessa kohtaat itseäsi kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti - tunnistaen, huomioiden ja käyttäen laajasti vahvuuksiasi. Retriitti toteutetaan intensiivivalmennuksena viikonlopun aikana. Tämä mahdollistaa rauhallisen ulkoisen ja sisäisen mielen tilan työskentelylle.

Sepontytär järjestää Ilosta Oy:n kanssa toukokuussa 2021 Polku itseen -retriitin.

Valmennuksessa käytettävät menetelmät:

  • VOIMAKEHÄ®-työskentely
  • luovat ja taidelähtöiset menetelmät
  • dialoginen keskustelu

Vahvuuksien tunnistamisen ja nimeämisen välineenä käytämme VOIMAKEHÄ®-työskentelyä. Positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen perustuvana Voimakehään sisältyy luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys ja lahjakkuus, hankitut taidot ja osaaminen, kiinnostuksen kohteet, arvot sekä resurssit.

Retriitissä vuorottelevat hiljaisen työskentelyn periaate sekä dialoginen keskustelu. Hiljentyminen kuljettaa kohti sisäistä rauhaa, joka antaa tilaa luovalle ajattelulle. Hiljaisuus kertoo mikä elämässä on merkityksellistä juuri nyt.

Taidelähtöisten menetelmien avulla on mahdollisuus löytää kieli myös kokemuksille, joita sanat ja selitykset eivät tavoita. Parhaimmillaan taide voi olla polku jonkin tekijälleen aiemmin tiedostamattoman toden ja rehellisen äärelle. Lue lisää taidelähtöisistä menetelmistä yhteistyökumppanini Minna Koivulan LinkedIn-julkaisusta.

Retriitti järjestetään luonnonkauniin Saarisen järven rantamaisemissa Rokualla (Salmisentie 300, 91670 Rokua) Ajankohdaksi valitsimme kevään heräämisen ja toukokuun toiseksi viimeisen viikonlopun (21.-23.5.2021).

Hinta ja maksaminen

Retriitin kokonaishinta on 397 € (sis. alv 24 %) ja se maksetaan ennen retriittiä. Maksuvaihtoehtoina ovat laskutus ja luottokorttimaksu. Hintaan sisältyy:

  • valmennus ja materiaalit
  • majoitus yhden hengen huoneessa
  • täysihoito ja
  • sauna.


Ilmoittaudu retriittiin tästä.  

Kiireettömyydessä voi olla niin kuin on, 
sitä mitä on, 
tässä hetkessä.

Retriitin osallistujamäärä on rajoitettu ajankohtaiset kokoontumisohjeet huomioiden.