Sepontytär Loikka Solutionin valmennuskumppaniksi

17.8.2022
Kirsi Paldanius

Loikka Solutions Oy toteuttaa SSAB:n Suomen koko henkilöstön turvallisuusohjelma valmennusohjelman, joka käynnistettiin vuonna 2019. Koronapandemian vuoksi valmennuksen suunniteltua aikataulua jouduttiin muuttamaan ja valmennukset Hämeenlinnassa, Pulkkilassa ja Raahessa ovat vasta pääsemässä vauhtiin. Valmentajarekryssä yhdeksi yhteistyökumppaniksi valikoitui Sepontytär.

Yhteistyö käynnistyi train to trainer -koulutuksella, jossa meidät valmentajat perehdytettiin ruotsalaisen Mindsetin ja Loikan yhteistyönä rakentamaan valmennusohjelmaan. Turvallisuusohjelman keskiössä on psykologinen turvallisuus muutoksessa. Valmennuksen teemoja ovat mm. luottamus, resilienssi, vuorovaikutus ja palaute.

Koko SSAB:n henkilöstön kattava turvallisuusohjelma on valtava taloudellinen investointi ja todella vaikuttava satsaus työilmapiirin parantamiseen, henkilöstön henkisen hyvinvoinnin edistämiseen ja jaksamisen tukemiseen. Odotan innolla ensimmäistä omaa valmennusryhmääni ja uteliaana ja kiitollisena tätä uutta polkua omalla matkallani!