Vahvuuskalenteri 2022: Helmikuu - tutustu luonteenvahvuuksiisi

30.1.2022
Kirsi Paldanius

Helmikuu

Meillä kaikilla on olemassa kaikkia 24 luonteenvahvuutta, jotka heijastavat identiteettiämme ja arvomaailmaamme. Luonteenvahvuudet ovat itseisarvoisesti tasavertaisen hyviä ja moraalisesti arvokkaita. Ne näkyvät toiminnassamme ja ilmennämme niitä ajatuksissamme ja tunteissamme. 

Löydä omat luonteenvahvuutesi

Helmikuussa Vahvuuskalenteri johdattelee sinua löytämään omia luonteenvahvuuksiasi, tutustumaan niihin ja bongaamaan läheisten ja kollegojen luonteenvahvuuksia kysymysten kautta. Voit myös haastaa itseäsi pienten tehtävien avulla (huomaa, että Vahvuuskalenterin linkit toimivat vain pdf-versiossa).

Lataa helmikuun 2022 Vahvuuskalenteri klikkaamalla kuvaa.

Lataa helmikuun Vahvuuskalenteri jpg-tiedostona tai pdf-muodossa. Kalenteria saa vapaasti jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa #vahvuuksienvuosi #vahvuuskalenteri2022 #vahvuuksienhelmikuu #luonteenvahvuudet #voimakehä #sepontytär.


Haluatko tutustua luonteenvahvuuksiisi? Tee maksuton luonteenvahvuuksien kartoitus positiivisen psykologian tutkimuskeskuksen, VIA-Instituutin verkosivuilla (Sepontyttären PRO-tilillä kieliasetukset ovat valmiiksi suomeksi). Kartoituksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Varaa VIA-luonteenvahvuuksien kartoitukseen 15-20 min keskeytyksetöntä aikaa. Vastaa kartoituksen kysymyksiin rehellisesti, turhaa analysointia välttäen. Vastattuasi kartoitukseen voit ladata henkilökohtaisen raportin luonteenvahvuuksiesi tämänhetkisestä järjestyksestä.

Haluatko ymmärtää VIA-luonteenvahvuuksien profiiliasi syvällisemmin ja tuntea itsesi paremmin? Voimakehäprofilointi™ on sinua varten!  Voimakehäprofilointi on kahden tunnin henkilökohtainen yksilöohjaus. Voimakehäprofilointi soveltuu sinulle, kun haluat paremmin tutustua vahvuuksiisi ja sitä kautta vahvistaa omaa hyvinvointia, työn imua tai selkiyttää omia urasuunnitelmiasi. Profilointiin sisältyy ennakkotehtävä, ja tapaamisesta saat mukaasi valokuvia omasta voimakehästäsi sekä VOIMAKEHÄ®-pohjan hyödynnettäväksesi esimerkiksi CV:ssä, ura- tai opiskelusuunnitelmassasi. Ota yhteyttä!