Avoimet koulutukset

26.3.2021
Kirsi Paldanius

Yleisön pyynnöstä!

Voisiko mikään lämmittää yrittäjän mieltä enemmän, kuin myönteinen palaute? Kyllä voi! Nimittäin kiitoksia seuraava lempeä vaatimus uusinnasta.

Toteutin alkuvuonna Suomen työnohjaajat ry:n jäsenistölle kaksi etätapahtumiin liittyvää koulutusta. Aloitimme Zoom-etätapahtumajärjestelmän peruskäytön opiskelulla helmikuussa ja jatkoimme kuukauden harjoittelun jälkeen työskentelymenetelmät etätapahtumassa -koulutuksella verkon maksuttomiin sovelluksiin tutustuen ja niiden hyötykäyttöön perehtyen. Nyt tuosta toisesta koulutuksesta on kulunut vajaa viikko ja olen saanut muutamia kyselyjä seuraavasta toteutuksesta.

Sitä saa, mitä tilaa?

Järjestän toukokuussa kaksi koulutusta, Zoom tutuksi ja Onnistunut etätapahtuma. Koulutukset noudattelevat aiemmin STOry:lle toteuttamiani, toki pienin eroavaisuuksin. Kohderyhmä on entistä laajempi ja sisältää hyvinkin erilaisten verkkokohtaamisten järjestäjiä. Mukana on toivottavasti edelleen työnohjaajia ja coacheja (joilta toive on tullut), mutta myös mm. terapeutteja, ravintovalmentajia ja kouluttajia.

Zoom tutuksi, pe 7.5.2021 klo 8.30-11.00

Koulutus sopii sinulle, jolle Zoom on vasta "nimituttu". Olet ehkä osallistunut Zoomilla toteutettuun kokoukseen tai webinaariin tai kohdannut asiakkaitasi Zoomissa. Tunnistat tarpeen saada selkeyttä etätapahtuman järjestämiseen liittyviin steppeihin ja varmuutta Zoomin peruskäyttöön (mm. asetukset, näytön jakaminen, pienryhmät, kyselyt) - tai harkitset Zoomia vaihtoehtona toiselle etätapahtumajärjestelmälle.

Zoom tutuksi -koulutus antaa sinulle valmiudet järjestää osallistavia etätapahtumia. Koulutuksessa saat varmuutta Zoomin tärkeimpien ominaisuuksien hyödyntämiseen ja matkaevääksi kattavan materiaalipaketin!

Ilmoittaudu Zoom tutuksi -koulutukseen 29.4.2021 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun ja maksuohjeet (korttimaksu / lasku) sähköpostitse viimeistään 30.4. Koulutuksen hinta 50 € sisältää arvonlisäveron (24 %). Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa.

Onnistunut etätapahtuma, ti 18.5.2021 klo 8.30-13.00

Koulutus sopii sinulle, joka haluat osallistaa ja aktivoida esimerkiksi tiimipalaverien ja asiakasvalmennusten osallistujia. Onnistunut etätapahtuma -verkkovalmennuksessa tutustut monipuolisiin etätapahtumien työskentelymenetelmiin ja verkon maksuttomiin fasilitointisovelluksiin.

​​Koulutuksen jälkeen sinulla on työkalut luoda työskentelylle tila, joka innostaa ryhmän ideoimaan ja mahdollistaa myös yksittäisen osallistujan "äänen" kuulemisen.

Koulutus toteutetaan Zoomilla, mutta käytetyt menetelmät toimivat yli järjestelmärajojen myös esimerkiksi Teamsissa ja Google Meetissä. 

Ilmoittaudu Onnistunut etätapahtuma -koulutukseen 10.5.2021 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun ja maksuohjeet (korttimaksu / lasku) sähköpostitse viimeistään 11.5. Koulutuksen hinta 90 € sisältää arvonlisäveron (24 %). Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa.

Lue lisää täältä. Tervetuloa mukaan!