Sepontytär Monetra Oulun työnohjauksen sopimuskumppaniksi

14.9.2020
Kirsi Paldanius

Sepontytär ja Monetra Oulu Oy solmivat puitesopimuksen

Työnohjauksen puitesopimus Sepontyttären ja Monetra Oulun kanssa on voimassa 31.12.2025 saakka.

Sopimuksen piiriin kuuluvat Oulun kaupunkiLimingan kuntaIin kuntaHailuodon kunta ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Sepontytär on edellä mainittujen organisaatioiden työnohjauksen palveluiden tuottaja 14.9.2020 alkaen. Sopimukseen kuuluvat yksilötyönohjaus, ryhmätyönohjaus sekä työyhteisötyönohjaus sekä yksilöiden ja ryhmien kriisityönohjaus.

Työskenteletkö Oulun kaupungin, Hailuodon, Iin tai Limingan kunnan tai LPSHP:n palveluksessa?
Etsitkö työnohjaajaa?
Ota yhteyttä, niin tutustutaan!

Työskenteletkö Oulun kaupungin, Hailuodon, Iin tai Limingan kunnan tai LPSHP:n palveluksessa? Voit nyt työnohjaukseen hakeutuessasi valita yhteistyökumppaniksesi minut - ratkaisukeskeisen, positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen ja voimavaroihin paneutuneen työnohjaajan, jolla on työnohjauskokemusta sekä liike-elämän että terveydenhuollon ja varhaiskasvatuksen toimintaympäristöstöissä. Minulla on vahvaa näyttöä myös kriisityönohjauksesta ja työyhteisösovittelusta, sekä TOTO-osaamista.

Ota yhteyttä. Varaa maksuton työnohjauksen tarvekartoitus sinulle sopivana aikana Sepontyttären ajanvarauskalenterista. Soitan antamaasi numeroon tai lähetän sinulle Zoom-linkin etäyhteydellä tapahtuvaan kohtaamiseen toivomuksesi mukaan.

Varsinainen työnohjaus on toteutettavissa sovitusti esimerkiksi työpaikallasi, puhelimessa tai etäyhteydellä.