Työnohjauksen hinnat 2024

1.2.2021
Kirsi Paldanius

Hinnaston hinnat ovat esimerkkejä työnohjauksen tuntihinnoista. Hinnat sisältävät tavanomaiset materiaalit ja matkat Raahen kantakaupungin alueella (yli 20 km yhdesuuntaisen matkan kilometri- ja matkakorvauksesta sovitaan erikseen).

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tutkiskelua ja jäsentämistä, sekä oman työn arviointia ja uudistamista. Työnohjauksessa käsitellään aitoja arjen työtilanteita tarkoituksena oppia niistä. Työnohjauksen tulokset näkyvät mm. omien vahvuuksien tunnistamisena, vahvistuneena resilienssinä ja työmotivaation lisääntymisenä.

Jo viiden kerran työnohjauksella on mahdollista saavuttaa konkreettisia tuloksia, keventää työn kuormitusta ja stressitekijöitä, lisätä voimavaroja, motivaatiota ja tehokkuutta työarkeen.

Työnohjaus vahvistaa työntekijöiden, tiimien ja koko työyhteisön avointa vuorovaikutusta sekä ennaltaehkäisee ristiriitoja, vähentää tutkitusti sairauspoissaoloja ja säästää työterveyden kustannuksia sekä lisää työviihtyvyyttä ja työtehokkuutta.

sepontytar_t-grafiikka.png

Esimerkkejä työnohjauksen hinnoista 2024

Esimerkkihinnat koskevat yksittäisiä työnohjauksia ja enintään viiden kerran prosesseja. Pyydä tarjous, niin saat hinta-arvion juuri sinun organisaatiosi tarpeita vastaavasta työnohjauksen prosessista.

Seuraavat hintaesimerkit sisältävät matkat 20 km Raahen keskustasta. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

 

Hintaesimerkkejä eri työnohjauksen muodoista ja kestoista

alv 0 %
 
  Yksilötyönohjaus 45 / 60 min 100 / 130 €  
       
  Johdon / esihenkilön yksilötyönohjaus 45 / 60 min 160 / 200 €  
       
  Yksinyrittäjän työnohjaus 45 / 60 min 160 / 200 €*  
 
* Suomen Yrittäjät ry:n jäsenetuna saat 20 % alennuksen voimassa olevasta normaalihinnasta vähintään viiden kerran prosessissa.
   
  Yksinyrittäjien ryhmätyönohjaus* kahdelle tai useammalle yksinyrittäjälle pyydä tarjous  
       
  Ryhmätyönohjaus, enintään 8 henkilöä 90 / 120 min 255 / 340 €  
  Ryhmätyönohjaus, yli 8 henkilöä pyydä tarjous  
       
  Johdon / esihenkilöiden pari- ja ryhmätyönohjaus 90 / 120 min 300 / 375 €  
 
 
   
  Työyhteisötyönohjaus, enintään 12 henkilöä 120 min 400 €  
  Työyhteisötyönohjaus, yli 12 henkilöä pyydä tarjous  
       
  Kriisityönohjaus yksilötyönohjauksena, tiimille tai koko työyhteisölle pyydä tarjous  
       
 
 
   

 

 

 

sepontytar_t-grafiikka.png

Sopimus työnohjauksen prosessista

Työnohjaussopimuksessa (sopimusmalli pdf-tiedostona) sovitaan hinnan ja laskutuksen ohella mm. työnohjauksen kesto ja tapaamisten määrä, työnohjauksessa käytettävät menetelmät, sekä työnohjauksen tavoitteet ja arviointi. Työnohjaussopimuksessa määritellään myös menettelytapa tilanteessa, jossa ohjaaja tai ohjattava haluavat keskeyttää työnohjauksen.

Sepontyttären sopimukseen työnohjauksesta sisältyy yhden kerran maksullinen kokeilu ja mahdollisuus purkaa sopimus seitsemän (7) vuorokauden kuluessa ensimmäisestä työnohjaustapaamisesta.

Käytännön järjestelyt

Työnohjaus voidaan toteuttaa ohjattavien työpaikalla, työhuoneellani Raahessa (yksilötyönohjaus), Harakanpesän idyllisessä mökkimaisemassa (1-8 hlö) noin 15 min päässä Raahen keskustasta, tai muussa sopivassa ympäristössä - myös luonnon keskellä. Etätyönohjauksessa ympäristönä voi olla esim. Zoom, Google Meet tai Teams, tai perinteisesti puhelin, joka on toimiva väline esimerkiksi kävelytyönohjauksessa.

Peruutusehto

Työnohjaustapaamisen voi peruuttaa maksutta vähintään kahdeksan vuorokautta ennen sovittua aikaa. Alle kaksi vuorokautta ennen tapaamista peruutetusta, tai peruuttamattomasta tapaamisesta peritään sopimuksen/hinnaston mukainen maksu.

sepontytar_t-grafiikka.png

Varaa aika yksilötyönohjaukseen

Varaa aika työnohjaukseen ajanvarauskalenterista. Valitse 45, 60 tai 90 minuutin työnohjausaika ja toteutustapa (puhelin / Zoom). Lähetän sinulle kutsun etätyönohjaukseen Zoomilla (vaihtoehtona myös Teams ja Google Meet) tai niin halutessasi soitan sinulle varattuna aikana.

Varaa aika yksilötyönohjaukseen. 

Ellei kalenterista löydy sopivaa aikaa, soita tai laita WhatsApp-viesti.

Varaa maksuton työnohjauksen tarvekartoitus

Työnohjauksen hinta muodostuu useista tekijöistä (mm. ryhmäkoko, prosessin arvioitu kesto, tapaamisten kesto ja useus). Varaa maksuton työnohjauksen tarvekartoitus (30 min) tai kriisityönohjauksen tarvekartoitus (45 min), jätä yhteydenottopyyntö, soita (+358 500 580 921) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen kirsi@sepontytar.fi ja kerro työyhteisösi tarpeista.

Varaa maksuton tarvekartoitus. 

Mietitään yhdessä miten voin auttaa sinua käytettävissäsi olevalla budjetilla. Työnohjauksen tarvekartoitus on maksuton palvelu, joka ei sido sinua mihinkään.

sepontytar_t-grafiikka.png