Työnohjauksen hinnat 2021

1.2.2021
Kirsi Paldanius

Hinnaston hinnat ovat esimerkkejä työnohjauksen tuntihinnoista. Hinnat sisältävät tavanomaiset fasilitointimateriaalit ja matkat Raahen kantakaupungin alueella (yli 20 km yhdesuuntaisesta matkasta laskutetaan 0,50 € / kilometri).

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tutkiskelua ja jäsentämistä, sekä oman työn arviointia ja uudistamista. Työnohjauksessa käsitellään aitoja arjen työtilanteita tarkoituksena oppia niistä.

Työnohjaajana autan sinua näkemään itsesi ja työsi aiempaa tarkemmin ja selvemmin. Työnohjauksen tulokset näkyvät mm. omien vahvuuksien tunnistamisena, vahvistuneena resilienssinä ja työmotivaation lisääntymisenä.

Jo viiden kerran työnohjauksella on mahdollista saavuttaa konkreettisia tuloksia, keventää työn kuormitusta ja stressitekijöitä, lisätä voimavaroja, motivaatiota ja tehokkuutta työarkeen.

Työnohjaus vahvistaa työntekijöiden, tiimien ja koko työyhteisön avointa vuorovaikutusta sekä ennaltaehkäisee ristiriitoja, vähentää tutkitusti sairauspoissaoloja ja säästää työterveyden kustannuksia sekä lisää työviihtyvyyttä ja työtehokkuutta.

Työnohjauksen käytännön järjestelyt

Sepontyttären sopimukseen työnohjauksesta sisältyy yhden kerran maksullinen kokeilu ja mahdollisuus purkaa sopimus seitsemän (7) vuorokauden kuluessa ensimmäisestä työnohjaustapaamisesta.

Yksilötyönohjaus voidaan toteuttaa työpaikallasi, työhuoneellani Raahessa tai muussa sopivassa ympäristössä - myös luonnon keskellä. Etätyönohjauksessa ympäristönä voi olla esim. Zoom, Google Meet tai Teams) tai perinteisesti puhelin, joka on hyvä väline esimerkiksi kävelytyönohjauksessa. 

sepontytar_t-grafiikka.png

Työnohjauksen hinta

Esimerkkihinnat koskevat yksittäisiä työnohjauksia ja alle viiden kerran sarjoja. Määräalennus 5-9 kerran työnohjauksen prosessista on 5 % ja vähintään 10 kerran prosessista 7 %. Pyydä tarjous, niin saat hinta-arvion juuri sinun organisaatiosi tarpeita vastaavasta työnohjauksen prosessista.

Seuraavat hintaesimerkit sisältävät matkat 20 km Raahen keskustasta. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

 

Hintaesimerkkejä eri työnohjauksen muodoista ja kestoista

alv 0 %
 
  Yksilötyönohjaus (45 min.) 100 €  
  Yksilötyönohjaus (60 min.) 130 €  
 
Yksilötyönohjaus (90 min.)
185 €
 
       
  Johdon / esihenkilön työnohjaus (45 min.) 125 €  
  Johdon / esihenkilön työnohjaus (60 min.) 165 €  
  Johdon / esihenkilön työnohjaus (90 min.) 245 €  
       
  Yksinyrittäjän työnohjaus (45 min.) 90 €  
  Yksinyrittäjän työnohjaus (+15 min.) 25 €  
       
  Yksinyrittäjien ryhmätyönohjaus kahdelle tai useammalle yksinyrittäjälle pyydä tarjous  
       
  Ryhmätyönohjaus, alle viisi henkilöä (90 min.) 255 €  
  Ryhmätyönohjaus, alle viisi henkilöä (120 min.) 340 €  
  Ryhmätyönohjaus, 6-12 henkilöä (120 min.) 340 €  
  Ryhmätyönohjaus, yli 12 henkilöä pyydä tarjous  
       
  Esihenkilöiden ryhmätyönohjaus (90 min.) 300 €  
 
Esihenkilöiden ryhmätyönohjaus (120 min.)
 
375 €  
 
  Työyhteisön työnohjaus, maks. 12 henkilöä (120 min.) 400 €  
  Työyhteisön työnohjaus, yli 12 henkilöä pyydä tarjous  
       
  Kriisityönohjaus yksilötyönohjauksena, tiimille tai koko työyhteisölle pyydä tarjous  
       
       

Pyydä tarjous työnohjauksesta

Varaa maksuton tarvekartoitus (30 min.), jätä yhteydenottopyyntö, soita (+358 500 580 921) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen kirsi@sepontytar.fi ja kerro työyhteisösi tarpeista. Työnohjauksen hinta muodostuu useista tekijöistä (mm. ryhmäkoko, prosessin arvioitu kesto ja tapaamisten kesto ja useus).

Mietitään yhdessä miten voin auttaa sinua käytettävissäsi olevalla budjetilla. Huomaa, että työnohjauksen tarvearviointi on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

sepontytar_t-grafiikka.png