Työnohjauksen hinnat 2023

1.2.2021
Kirsi Paldanius

Hinnaston hinnat ovat esimerkkejä työnohjauksen tuntihinnoista. Hinnat sisältävät tavanomaiset fasilitointimateriaalit ja matkat Raahen kantakaupungin alueella (yli 20 km yhdesuuntaisesta matkasta laskutetaan 0,50 € / kilometri).

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tutkiskelua ja jäsentämistä, sekä oman työn arviointia ja uudistamista. Työnohjauksessa käsitellään aitoja arjen työtilanteita tarkoituksena oppia niistä.

Työnohjaajana autan sinua näkemään itsesi ja työsi aiempaa tarkemmin ja selvemmin. Työnohjauksen tulokset näkyvät mm. omien vahvuuksien tunnistamisena, vahvistuneena resilienssinä ja työmotivaation lisääntymisenä.

Jo viiden kerran työnohjauksella on mahdollista saavuttaa konkreettisia tuloksia, keventää työn kuormitusta ja stressitekijöitä, lisätä voimavaroja, motivaatiota ja tehokkuutta työarkeen.

Työnohjaus vahvistaa työntekijöiden, tiimien ja koko työyhteisön avointa vuorovaikutusta sekä ennaltaehkäisee ristiriitoja, vähentää tutkitusti sairauspoissaoloja ja säästää työterveyden kustannuksia sekä lisää työviihtyvyyttä ja työtehokkuutta.

Työnohjauksen käytännön järjestelyt

Sepontyttären sopimukseen työnohjauksesta sisältyy yhden kerran maksullinen kokeilu ja mahdollisuus purkaa sopimus seitsemän (7) vuorokauden kuluessa ensimmäisestä työnohjaustapaamisesta.

Yksilötyönohjaus voidaan toteuttaa työpaikallasi, työhuoneellani Raahessa tai muussa sopivassa ympäristössä - myös luonnon keskellä. Etätyönohjauksessa ympäristönä voi olla esim. Zoom, Google Meet tai Teams) tai perinteisesti puhelin, joka on hyvä väline esimerkiksi kävelytyönohjauksessa. 

sepontytar_t-grafiikka.png

Työnohjauksen hinta

Esimerkkihinnat koskevat yksittäisiä työnohjauksia ja alle viiden kerran sarjoja. Määräalennus 5-9 kerran työnohjauksen prosessista on 5 % ja vähintään 10 kerran prosessista 7 %. Pyydä tarjous, niin saat hinta-arvion juuri sinun organisaatiosi tarpeita vastaavasta työnohjauksen prosessista.

Seuraavat hintaesimerkit sisältävät matkat 20 km Raahen keskustasta. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

 

Hintaesimerkkejä eri työnohjauksen muodoista ja kestoista

alv 0 %
 
  Yksilötyönohjaus 45 / 60 min 100 / 130 €  
       
  Johdon / esihenkilön työnohjaus 45 / 60 min 130 / 165 €  
       
  Yksinyrittäjän työnohjaus 45 / 60 min 90 / 115 €  
       
  Yksinyrittäjien ryhmätyönohjaus kahdelle tai useammalle yksinyrittäjälle pyydä tarjous  
       
  Ryhmätyönohjaus, enintään 10 henkilöä 90 / 120 min 255 / 340 €  
  Ryhmätyönohjaus, yli 10 henkilöä pyydä tarjous  
       
  Johdon / esihenkilöiden ryhmätyönohjaus 90 / 120 min 300 / 375 €  
 
 
   
  Työyhteisön työnohjaus, enintään 12 henkilöä 120 min 400 €  
  Työyhteisön työnohjaus, yli 12 henkilöä pyydä tarjous  
       
  Kriisityönohjaus yksilötyönohjauksena, tiimille tai koko työyhteisölle pyydä tarjous  
       
       

 

 

Varaa aika yksilötyönohjaukseen

Varaa aika työnohjaukseen ajanvarauskalenterista. Valitse 45, 60 tai 90 minuutin työnohjausaika ja toteutustapa (puhelin / Zoom). Lähetän sinulle kutsun etätyönohjaukseen Zoomilla (vaihtoehtona myös Teams ja Google Meet) tai niin halutessasi soitan sinulle varattuna aikana.

Varaa aika yksilötyönohjaukseen. 

Pyydä tarjous työnohjauksesta

Varaa maksuton työnohjauksen tarvekartoitus (30 min) tai kriisityönohjauksen tarvekartoitus (45 min), jätä yhteydenottopyyntö, soita (+358 500 580 921) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen kirsi@sepontytar.fi ja kerro työyhteisösi tarpeista. Työnohjauksen hinta muodostuu useista tekijöistä (mm. ryhmäkoko, prosessin arvioitu kesto ja tapaamisten kesto ja useus).

Mietitään yhdessä miten voin auttaa sinua käytettävissäsi olevalla budjetilla. Huomaa, että työnohjauksen tarvearviointi on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

sepontytar_t-grafiikka.png