Yhteystiedot

Sepontytär Oy
 kirsi@sepontytar.fi • puh. 0500 580 921 • y-tunnus: 3020097-8

Varaa aika maksuttomaan tarvekartoitukseen

Seuraa somessa!
   

Tietosuoja ja rekisteriselosteet
TietosuojaMarkkinointirekisteri

 

Kuinka voin auttaa?

Arvostavia kohtaamisia

Raahen seutukunnassa ja naapurikunnissa

Sepontyttären työnohjauksen, valmennusten ja koulutusten toistuvaisluonteiset tapaamiset ovat toteutettavissa kasvotusten Raahessa ja ympäristökunnissa. Tapaamiset voidaan sopia yhteistyön sujuvuuden vuoksi asiakkaan omiin tiloihin. Jos toiveena on (välillä) vaihtaa maisemaa, voimme kohdata esimerkiksi luontopolulla tai nuotion ääressä.

Järvimaisemissa Harakanpesällä

Sydäntalvea lukuun ottamatta kutsun alle 10 hengen ryhmiä tyhypäiviiin, työnohjaukseen ja erilaisiin valmennuksiin myös Harakanpesän idylliin Haapajärven rantamaisemiin. Harakanpesä sijaitsee alle 15 min ajomatkan päähän Raahen keskustasta.

Naapurimaakunnissa ja muualla Suomessa

Tuon tiiviisti toteutettavissa olevat työyhteisövalmennuksen, luennot ja esimerkiksi VOIMAKEHÄ®-valmennukset ja -koulutukset, työhyvinvointipäivät ja työyhteisösovittelun (osa)prosessit asiakkaan luokse.

Etänä Espanjaan ja Etelänavalle

Käytän sujuvasti etäyhteyksiä ja fasilitoin tapahtumia. Etätapaamisissa voidaan käyttää myös organisaation omia järjestelmiä. Etenkin työnohjaus, luennot ja koulutus taipuvat mainiosti toteutettaviksi verkon välityksellä myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Lue esittelyni

Sepontytär - Kirsi Paldanius