Palvelut

Työyhteisövalmennus

Yrityksen ja ryhmän tilanteen ja tarpeet huomioivan työyhteisövalmennuksen ydin on rohkeus oivaltamiseen. Valmennuksen teemana voi olla esimerkiksi muutostilanteiden läpikäynti, tunne-, vuorovaikutus- tai työyhteisötaidot, yhdessä oppiminen, yhteisön tai tiimin jäsenten vastuun ottaminen, roolit, työnjako ja vastuun kantaminen.

Työyhteisövalmennus on toteutettavissa esimerkiksi kertaluontoisena puolen päivän luento & workshop -tilaisuutena tai toiseen meneillään olevaan prosessiin (voimakas kasvuvaihe, uusien menetelmien tai toimintamallien käyttöönotto, muutosneuvottelut, arvokeskustelu) liitettävänä tukimuotona, luento- ja työpajasarjana.

Tutustu Sepontyttären valmennuksiin, työpajoihin ja koulutuksiin. Ota yhteyttä kartoitustapaamisen merkeissä - suunnitellaan juuri teidän työyhteisönne tarpeita palveleva valmennuskokonaisuus!

 

Sepontytär Palvelut Työyhteisövalmennus

Valmennuksessa pysähdytään miettimään työyhteisön vahvuuksia, yhteistyön voimaa ja yhteisten tavoitteiden merkitystä.

Työyhteisövalmennus toteutetaan tavallisesti 4-6 kerran tapaamisena ja se soveltuu mainiosti myös osaksi tyhy- ja tyky-päivää, tai henkilöstö- ja tiimipäivien ohjelmaksi.

Hyvinvointia tukeva työyhteisövalmennus lisää sekä yksilön että ryhmän voimavaroja. 

Kuinka voin auttaa?