Palvelut

Avoimet valmennukset & työpajat

Sepontytär järjestää yrityksille räätälöityjen valmennusten ohella kaikille avoimia webinaareja, valmennuksia ja työpajoja. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu. Maksun hoidat turvallisesti Holvi-verkkokaupassa yleisimmillä maksukorteilla tai tilisiirtona.

sepontytar_t-grafiikka.png

VOIMAKEHÄ®-valmennukset

VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennus (etä)

VOIMAKEHÄ® on ohjauskonsepti ja työkalu vahvuuksien tunnistamiseen ja nimeämiseen. Se perustuu positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen, johon sisältyvät luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys ja lahjakkuus, hankitut taidot ja osaaminen, kiinnostuksen kohteet, arvot sekä resurssit.

VOIMAKEHÄ® on työkalu, teoria ja ajattelutapa, joka tarjoaa vankkaan tutkimustietoon perustuvan mallin, jäsennyksen ja menetelmän vahvuuslähtöiseen valmentamiseen ja ohjaamiseen sekä johtamiseen ja esimiestyöhön.

VOIMAKEHÄ® -työkalua ja -teoriaa voi hyödyntää ja soveltaa monipuolisesti:

 • itsetuntemukseen ja itsensä kehittämisen sekä hyvinvoinnin tukemiseen,
 • työtiimien ja henkilöstön kehittämiseen,
 • työnohjaukseen ja valmentamiseen,
 • ammatinvalinnan ja uraohjauksen työvälineeksi sekä
 • johtamiseen ja esimiestyöhön.

VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennuksessa  perehdyt syvällisesti:

 • työkalun taustateorioihin ja positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen teorioihin eri vahvuuksien lajien taustalla,
 • vahvuuksien lajien väliseen dynamiikkaan,
 • erilaisiin vaihtoehtoisiin tapoihin vahvuuksien tunnistamiseen, sekä 
 • työkalun ja ohjauskonseptin käytännön soveltamiseen oman työn näkökulmasta.

Lisenssivalmennuksen laskennallinen laajuus on 5 op.

Lue lisää konseptista osoitteessa www.voimakeha.info.

Toteutus ja hinta

VOIMAKEHÄ® -lisenssivalmennuksen laskennallinen laajuus on 5 op ja se voidaan toteuttaa 4 x 3 t moduulina tai kahden päivän intensiivivalmennuksena.

Seuraava avoin valmennus toteutetaan keväällä 2022.

Valmennuksen hinta 450 € (+ alv 24 %) sisältää kattavan lisensoidun materiaalin, välitehtävät sekä mahdollisuuden osallistua vahvuuskeskusteluun valmennuksen omassa suljetussa ryhmässä.  

Valmennuksen suoritettuaan osallistujalla on oikeus hakea VOIMAKEHÄ®-käyttölisenssiä. Lisensseihin voi tutustua osoitteessa www.voimakeha.info. Lisenssinhaltijalla on oikeus käyttää ja soveltaa VOIMAKEHÄ®-työkalua ja menetelmää sekä hyödyntää VOIMAKEHÄ®-lisenssimateriaaleja omassa työssään.​

Organisaation oma VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennus

Haluatko tilata henkilöstöllenne oman VOIMAKEHÄ® lisenssivalmennuksen? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.​

sepontytar_t-grafiikka.png

Kehity vahvuuksilla™

Olet lämpimästi tervetullut Kehity vahvuuksilla™ -ryhmävalmennukseen. Valmennuksessa tunnistetaan ja vahvistetaan yksilöllisiä vahvuuksia ja voimavaroja VOIMAKEHÄ®-työskentelyn avulla.

Sisältö ja toteutustapa
VOIMAKEHÄ® on positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen perustuva teoria, ajattelutapa ja työkalu vahvuuksien laaja-alaiseen tunnistamiseen, hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Voimakehätyöskentelyssä vahvuuksia tarkastellaan kuuden osa-alueen kautta: luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys, taidot ja osaaminen, kiinnostukset, arvot ja resurssit. Kun ihminen voi työssään ja elämässään hyödyntää vahvuuksiaan kaikilta näiltä osa-alueilta, hän voi kokea parasta mahdollista hyvinvointia ja innostumista.

Kehity vahvuuksilla™ ryhmään otetaan rajattu määrä osallistujia. Työskentely perustuu osallistavien ja toiminnallisten menetelmien ja keskustelun hyödyntämiselle. Ryhmän toiminta on luottamuksellista. Osana ryhmävalmennusta osallistuja työstää oma Kehity vahvuuksilla™ -portfoliotaan ja laatii oman henkilökohtaisen kehittymissuunnitelmansa.

Valmennuksen kesto on kahdeksan (8) kahden tunnin verkkotapaamista (tilauksesta valmennus on mahdollista toteuttaa myös esim. neljänä puolen päivän moduulina). Valmennuskertojen välillä vahvuustyöskentelyä jatketaan syventävien välitehtävien avulla.

Lue konseptista lisää Vahvuuttamo Oy:n VOIMAKEHÄ® sivustolla.

Seuraavat avoimet Kehity vahvuuksilla™ valmennusryhmät alkavat keväällä 2022. Valittavanasi on kaksi valmennusryhmää:

 • 10.1.–28.2.2022 maanantai-iltapäivisin klo 14–16
 • 18.3.–13.5.2022 (ei 15.4.) perjantaiaamuisin klo 8–10

Varaa paikkasi valmennuksesta ilman sitoutumista! Saat joulukuussa sähköpostitse ilmoittautumis- ja maksuohjeen.

Varaan paikan valmennuksesta!

Valmennuksen hinta 265 € (+ alv 24 %) sisältää upean Kehity vahvuuksilla™-työkirjan, monipuolisen materiaalin, välitehtävät sekä portfoliotyöskentelyn ohjauksen.  

sepontytar_t-grafiikka.png

"Koulutus oli kaiken kaikkiaan erittäin professionaalinen. Rakenne ja sisältö oli huolella suunniteltu juuri kohdeyleisölle, materiaalit olivat selkeät ja erityisesti minua ilahdutti, että ne olivat visuaalisesti kauniit, tapahtuma oli vurovaikutteinen ja saimme kaikki osallistua siihen, ääni kuului selkeästi ja innostus paistoi kouluttajasta!
Zoomin lisäksi esittelit myös muita ohjelmia monipuolisesti.

Tämä on sinun juttuasi Kirsi Sepontytär!

Kiitos, terveisin tyytyväinen osallistuja."

Pauliina, Prana Pauliina (Zoom työnohjaajille 31.3.2020)

sepontytar_t-grafiikka.png

Etäohjauksen virtuaalityöpajat

Zoom tutuksi, pe 7.5.2021

AVOIN TOTEUTUS pe 7.5.2021 klo 8.30-11.00, hinta 50 € (sis. alv 24 %).

Tämä osallistava koulutus sopii sinulle, jolle Zoom on vasta "nimituttu". Olet ehkä osallistunut Zoomilla toteutettuun kokoukseen tai webinaariin tai kohdannut asiakkaitasi Zoomissa. Tunnistat tarpeen saada selkeyttä etätapahtuman järjestämiseen liittyviin steppeihin ja varmuutta Zoomin peruskäyttöön (mm. asetukset, näytön jakaminen, pienryhmät, kyselyt) - tai harkitset Zoomia vaihtoehtona toiselle etätapahtumajärjestelmälle.

Zoom tutuksi -koulutus antaa sinulle valmiudet järjestää onnistunut etätapahtuma. Saat varmuutta Zoomin tärkeimpien ominaisuuksien hyödyntämiseen ja matkaevääksi kattavan materiaalipaketin!

Ilmoittaudu 29.4.2021 mennessä

Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun ja maksuohjeet (korttimaksu / lasku) sähköpostitse 30.4. mennessä. Kutsun yhteydessä saat myös seikkaperäisen ohjeen mm. Zoomin asentamiseen ja koulutukseen liittymiseen.

Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa.

sepontytar_t-grafiikka.png

Onnistunut etätapahtuma, ti 18.5.2021

AVOIN TOTEUTUS klo 8.30-13.00, hinta 90 € (sis. alv 24 %).

Onnistunut etätapahtuma -verkkovalmennuksessa tutustut monipuolisiin etätapahtumien työskentelymenetelmiin ja verkon maksuttomiin fasilitointisovelluksiin. Opit osallistamaan ja aktivoimaan tiimipalaverien ja asiakasvalmennusten osallistujia.​​

Koulutuksen jälkeen sinulla on työkalut luoda työskentelytila, joka innostaa ryhmän ideoimaan ja mahdollistaa myös yksittäisen osallistujan "äänen" kuulemisen.

Koulutus toteutetaan Zoomilla, mutta käytetyt menetelmät toimivat yli järjestelmärajojen myös esimerkiksi Teamsissa ja Google Meetissä. 

Ilmoittaudu 10.5.2021 mennessä

Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun ja maksuohjeet (korttimaksu / lasku) sähköpostitse 11.5. mennessä. utsun yhteydessä saat myös seikkaperäisen ohjeen mm. Zoomin asentamiseen ja koulutukseen liittymiseen. Koulutukseen otetaan enintään 25 osallistujaa.

sepontytar_t-grafiikka.png

Sepontytär Palvelut Työyhteisövalmennus

Kuinka voin auttaa?